MG 7305b web

Sobre mi

Vaig néixer al 1973 i sóc fotògraf. Els meus treballs se centren sobretot en fotografia de paisatge. Em sento com a casa estant a l’aire lliure, descobrint, gaudint, respirant, caminant de nit, sobre les roques, amb els peus dins el mar..., tot cercant una imatge que expressi tendresa, respecte, humilitat i a la vegada un sentiment de pau i eternitat. La meva passió no és la meva càmera, sinó el que puc captar amb ella; terra, flora, aigua i llum, intentant ser tan real com pugui vers els subjectes i, alhora, reflectir-hi el meu punt de vista personal.

Quan estic fotografiant un paisatge, normalment passo hores esperant i buscant la composició perfecta, el moment del dia idoni per tenir un sentiment cap a una llum determinada. Aquesta espera m’ajuda a aprendre quin moment és el millor per captar tota la bellesa del lloc. Tinc la necessitat de de tenir una connexió especial amb l’escenari abans de fotografiar-lo. En definitiva, per mi la fotografia de paisatge consisteix en el fet de ser allà i formar part del seu entorn.

La majoria de les meves fotografies estan fetes en un radi de menys de 50 kms de casa meva, en espais que he visitat moltes vegades. No crec que sigui necessari viatjar molt lluny per experimentar la màgia de la natura. Només cal l'habilitat de parar un moment i mirar el que t’envolta a prop teu. Podeu sortir i veure aquests llocs per vosaltres mateixos, només espero que les meves imatges us inspirin a fer-ho.